logo

Zilver verkopen in Apeldoorn

Wat is het beste adres

Je hebt nog oud zilver in de kast liggen waar je al jaren niets mee doet. Als je dat contant wil maken zoek je natuurlijk naar het beste adres. Een betrouwbare inkoper die een eerlijke prijs geeft. En met eerlijke prijs bedoelen we natuurlijk gewoon de hoogste prijs. Want waarom zou je in Apeldoorn je kostbare zilver verkopen voor een lage prijs als je een paar panden verderop voor hetzelfde zilver een hoge prijs ontvangt?

Winkeltje of internet

De meeste inkopers van oud goud en zilver zitten in een winkeltje de hele dag te wachten totdat er iemand langskomt met uit erfenis verkregen bestek, vorken, lepels, juliana guldens en rijksdaalders en noem maar op wat opa of oma hebben bewaard. Het ligt al generaties lang in een kast en niemand doet er iets mee.
Dus ga je met jouw vondst in Apeldoorn langs een paar juweliers. En dan kom je er achter dat die juwelier winkeltjes een commerciële truc gebruiken. Ze bieden contant een heel lage prijs maar tegelijk geven ze er een waardecoupon bij die recht geeft op 20% korting als je een nieuw artikel in hun eigen winkeltje koopt. Een duur artikel.
Dat klinkt heel sympathiek maar als je achteraf terug rekent dan heb je jouw antieke zilver gratis weggegeven. En je hebt er iets voor terug dat je anders nooit gekocht zou hebben. Helaas trappen veel mensen in deze truc.
Op internet zijn vele betrouwbare inkopers te vinden die wél een redelijke prijs geven voor jouw oude zilver.
Die inkopers zitten in een kantoor en niet op een dure A-locatie in een winkelpand. Die inkopers lezen een paar keer per dag hun email uit of ze nemen hun telefoon op. Ze zijn druk bezig met hun andere werk. Met andere woorden: hun kosten zijn laag en de zilver inkoop is hun bijverdienste. Daardoor kunnen ze met een veel lagere marge (dus voor jou een veel hogere inkoopprijs) werken.

Wie is dan dat betrouwbare en hoog biedende internetbedrijf

Dat bedrijf zit in Nijmegen. Het enige wat je moet doen is even via email of telefoon contact opnemen met zilver-goud-inkoop en daarna kun je jouw spullen met een postpakket opsturen. De volgende dag (na aflevering) ontvang je bericht over de waarde van jouw ingeleverde zilver. Het geld wordt (na jouw akkoord) direct via de bank overgemaakt.

Ook voor particulieren

Het meeste oud zilver wordt aangeleverd door andere inkopers van oud goud en zilver. We zijn een centraal inkoopbedrijf en eigenlijk maakt het ons niet uit wie het zilver aanlevert. Zilver is zilver. En jij als particulier kan voor dezelfde hoge prijs je zilver bij ons contant maken.

Legitimatie verplicht

Als officieel inkoopbedrijf worden we gecontroleerd door Justitie en dat houdt in dat we van iedere inkoop aan de legitimatieplicht moeten voldoen. Dus als je jouw oude tafelzilver, bestek, vorken, lepels, munten of ander zilver komt inleveren zijn we verplicht om een copie van je paspoort of rijbewijs te maken.

Geen winkel maar kantoor

We zijn geen 9 tot 5 winkel waar je kunt binnenlopen. We zijn in principe 24 uur per dag en 7 dagen per week op afspraak open. Dus ook in het weekend en na 6 uur. Het enige dat je moet doen is even bellen naar 06 41 141 029 om een afspraak te maken.

Hoeveel geven we voor je zilver

Op de inkoop pagina worden elke 5 minuten de inkoop prijzen bijgewerkt.

 

Sitemap