logo

Zilver inkoop Arnhem

Dichtbij Arnhem krijg je de hoogste prijs voor je oude Zilver

Op slechts 16 km afstand van Arnhem in het Centrum van Nijmegen is Zilver Inkoop gevestigd. Het loont de moeite om even met de auto of de trein naar Nijmegen te komen want de hoogste prijs in Nederland wordt hier geboden.

Vetrouwd adres

Reeds meer dan 35 jaar koopt Paul van der Zee oud zilver in.

Ook voor particulieren

Het meeste oud zilver wordt aangeleverd door andere inkopers van oud goud en zilver. We zijn een centraal inkoopbedrijf en eigenlijk maakt het ons niet uit wie het zilver aanlevert. Zilver is zilver. En jij als particulier kan voor dezelfde hoge prijs je zilver bij ons contant maken.

Legitimatie verplicht

Als officieel inkoopbedrijf worden we gecontroleerd door Justitie en dat houdt in dat we van iedere inkoop aan de legitimatieplicht moeten voldoen. Dus als je jouw oude tafelzilver, bestek, vorken, lepels, munten of ander zilver komt inleveren zijn we verplicht om een copie van je paspoort of rijbewijs te maken.

Geen winkel maar kantoor

We zijn geen 9 tot 5 winkel waar je kunt binnenlopen. We zijn in principe 24 uur per dag en 7 dagen per week op afspraak open. Dus ook in het weekend en na 6 uur. Het enige dat je moet doen is even bellen naar 06 41 141 029 om een afspraak te maken.

Hoeveel geven we voor je zilver

Op de inkoop pagina worden elke 5 minuten de inkoop prijzen bijgewerkt.

 

Sitemap