logo

Verkoop van zilveren voorwerpen

Uit inkoop verkregen

Regelmatig worden aan ons prachtige voorwerpen verkocht uit erfenis of omdat men het geld goed kan gebruiken. Prachtige massief zilveren voorwerpen; die gunnen we graag een glansrijk tweede leven.

Zilveren bestek

Van diverse modellen hebben we enkele stuks. Heb je een zilveren bestek waarvan een of meerdere delen missen? Dan kun je dat hier weer compleet maken. Of je kunt het uitbreiden met dienlepels, viscouverts of andere delen. Onze verkoopprijs is gemiddeld 50% lager dan die bij juweliers en antiquairs.

Tijdelijk aanbod

De hier aangeboden zilveren voorwerpen zijn voorradig totdat wij weer 150 kilo aan oud zilver hebben aangekocht en dan wordt de gehele voorraad omgesmolten. Wacht dus niet te lang en reageer snel.

eBay

De meeste verkopen van ons gaan via de internetveiling eBay. Je kunt het actuele aanbod aldaar bekijken via de volgende link:

Een tip voor de Nederlandse koper: koop het artikel niet via ebay, maar stuur me een email. Dan verkoop ik het je direct zonder tussenkomst van ebay en mijn 10% ebay-kosten krijg je kado; ofwel 10% korting als je direct koopt.
Volg mijn aanbiedingen op eBay. Klik hier.

 

Sitemap